Deel dit artikel op social platform

Vermiste en gevonden huisdieren

 

Amivedi registreert vermiste en gevonden huisdieren.

Vermist

• Koekie en Chocolaatje. Het gaat hier om twee grasparkieten. De ene is blauw, de andere is zachtgeel. Laatst gezien op de Verdistraat.

• Pushi (poesjie), poes, Europese korthaar of huiskat, zwart met enkele witte haren op de hals. Laatst gezien in de Scholekster.

• Dushi, poes, Europese korthaar of huiskat, rode vlek op haar snoet, doorlopend op haar neus en midden voorhoofd en linkerkant-, rechterkant hoofd cypers, bef, borst, buik wit, rechter voorpoot rood met kleine witte sok, aan de achterkant rechter voorpoot een donkere vlek, linker voorpoot en schouder wit, rechter achterpoot wit, linker achterpoot wit met cypers en aan de binnenkant rode vlek en een groot litteken in de lies/achterpoot, rood op de schouders met een deel doorlopend naar de rug, de rest van de rug afwisselend gevlekt cypers en rood evenals de staart, rechter zijkant overwegend cypers met rode vlekken-, linker zijkant witte schouder, loopt over in rood, daarna cypers- gele ogen- draagt een mintgroene halsband. Laatst gezien op de Paardenkamp.

Gevonden

• Vogel, kanarie, geel met wit gemêleerd.

• Kat, Europese korthaar of huiskat, een geheel zwarte kitten. Gevonden op de Rikkert Jacobstraat.

• Overleden kat , Europese korthaar of huiskat, zwart met wit op de bles, snoet, hals, bef, borst, buik, en de nek- de voorpoten zijn wit-, aan de rechter achterpoot een witte sok met zwart op de hak, en hiel, aan de linker achterpoot een witte sok met een zwarte vlek net boven de voet. Gevonden aan de Oostelijke randweg ter hoogte van de Welkoop.

• Overleden kat, Europese korthaar of huiskat, zwart met rood/bruin gestreept/gemêleerd en wit op de bef, borst, en buik-, aan de rechter voorpoot een wit mini-sokje, aan de linker voorpoot witte tenen, korte witte sokjes aan de achterpoten, de staart heeft een cyperse tekening. Gevonden op de Rengersweg.

• Overleden kat, kater, Europese korthaar of huiskat, cypers rood gestreept met wit op de kin, en op de buik tussen de achterpoten. Gevonden op de Bisschopsweg.

• Overleden kat, Europese korthaar of huiskat, lapje, wit met rood, en een zwarte staart. Gevonden op de Oostelijke randweg (Tabakskamp).

Voor meer informatie: Vera Bouwman, Amivedi Meldpunt Soest / Baarn, tel. 088 – 0064675 / soest@amivedi.com.