Deel dit artikel op social platform

Vermiste en gevonden huisdieren

 

Amivedi registreert vermiste en gevonden huisdieren.

Vermist

• Kat, Pip, poes, Europese korthaar of huiskat, zwart met wit op de kin, rechts op de keel, (links zwart) wit op de bef, borst, en op de buik tussen de achterpoten, aan de rechter voorpoot witte tenen, aan de linker voorpoot een wit voetje, witte voetjes aan de achterpoten, Pip heeft kittens! Laatst gezien op ‘t Ruum.

Gevonden

• Kat, 2022-177, poes, Europese korthaar of huiskat, lapje, rechts op de kop zwart, links op de kop rood/bruin- het rechter oor is rood/bruin, het linkeroor is zwart met rood/bruin, rood op de bles,. wit op de neusbrug, naast en onder het rechteroog zwart, naast en onder het linkeroog zwart, de snoet is wit met rechts op de bovenlip een rood/bruin vlekje, links op de neus en de bovenlip een zwart vlekje, wit op de bef, borst, buik, en witte voorpoten, aan de achterpoten witte sokjes, op de rug, flanken, en de staart zwart met rood/bruine vlekken. Gevonden op de Engelandvaarders.

• Kat, kater, Europese korthaar of huiskat, cypers rood gestreept met wit op de bles, wit onder de ogen, op de snoet (rood op de neus en bovenlip) op de kaaklijn, bef, en de borst, witte voetjes aan de voorpoten, witte sokjes aan de achterpoten. Gevonden op de Haringweg..

• Kat, Europese korthaar of huiskat, cypers bruin/zwart gestreept met beige onder de neus, op de kin, en de kaaklijn. Gevonden op de Energieweg.

• Kat, kater, Europese korthaar of huiskat, zwart met een beetje wit op de bles, wit op de snoet, (met zwart over de neusbrug en iets daarnaast) wit op de hals, bef, borst, buik, en witte poten. Gevonden op de Kluut.

• Overleden kat, kater, blauwe Rus, geheel grijs, blauwe ogen, draagt een blauw/grijze vlooienband. Gevonden op de Broerswetering.

Voor meer informatie:

Vera Bouwman

Amivedi Meldpunt Soest / Baarn

Tel: 088 – 0064675

soest@amivedi.com