Search
19°C
Deel dit artikel op social platform

Voorbereidingen Visbeurs zijn gestart

 

Vandaag waren medewerkers druk bezig met de voorbereidingen voor de Visbeurs. De Visbeurs is een beurs voor de visdetailhandel en ambulante visverkoop. Komende maandag zal de visbeurs voor de 15e keer gehouden worden. De beurs wordt georganiseerd door de Spakenburgse Vishandels Vereniging.

Het thema van dit jaar is: ‘Tijd voor innovatie’ met als vertrekpunten efficiency en vernieuwing. Visspecialisten kregen het in de coronaperiode drukker, maar het vinden van goed personeel werd juist lastiger. Daarom is belangrijk om efficiënter te werken.

Veel bezoekers

Vorige edities trokken ongeveer 5000 bezoekers. Bezoekers kwamen zelfs uit België en Duitsland. De beurs wordt gehouden in het pand van Jachthaven Nieuwboer aan de Westdijk. Rondom het pand worden extra tenten neergezet om meer ruimte creëren. In 2019 werd de beurs voor het laatst gehouden. Vanwege corona kon de beurs de daaropvolgende twee jaar niet doorgaan.

Ruim honderd bedrijven zullen aanwezig zijn op de beurs. De beurs is gratis te bezoeken, wel is vooraf aanmelden verplicht. Dat kan via deze link.