Search
2°C
Deel dit artikel op social platform

Vrouwendag in Ontmoetingscentrum de Bron

Sister in Grace organiseert op zaterdag 16 maart een vrouwendag in Ontmoetingscentrum De Bron. Het thema van deze dag is: Alles Nieuw.

Het voorjaar is in aantocht en alles in de natuur wordt weer nieuw. Het wordt weer langer licht en de temperatuur stijgt. Tijd voor het wisselen van de wintergarderobe naar voorjaarskleding en genieten van prachtige voorjaarsbloemen. De natuur komt weer tot leven en daar word je vrolijk en dankbaar van. ‘Als U met uw Geest over de aarde waait, ontstaat er nieuw leven. Alles op aarde wordt vernieuwd’ – Psalm 104: 30 (BB).

Ontmoeten

Sisters in Grace brengt binnen buurthuis Grace Home vrouwen met elkaar in verbinding, zodat ze elkaar kunnen inspireren en bemoedigen in het leven en het geloof delen. Na de verschillende activiteiten die ze al georganiseerd hebben, organiseren ze nu op 16 maart een hele dag speciaal voor vrouwen. Het programma voor deze dag is een afwisseling van muziek, spreeksters en inspirerende workshops. ,,Een dag voor lichaam, ziel en geest”, aldus de organisatoren Landa Zwaan, Karoline Muijs en Heidi Koelewijn.

Er is ruimte om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Ook zijn er diverse standjes van inspirerende vrouwen met artikelen of activiteiten.

De inloop is vanaf 9.30 uur en het programma duurt van 10.00 uur tot 15.00 en is inclusief een lekkere lunch. Tussen 15.00 en 16.00 uur kan er nog gezellig nagepraat worden in Grace Lunchroom. Kaarten voor deze dag koop je via https://bestel.gracelunchroom.nl/. ,,Kom gezellig met je moeder, zus, vriendin, collega of buurvrouw naar deze Sisters in Grace-vrouwendag en laat je verrassen door God. Het wordt een dag om nooit te vergeten!”, aldus de organisatoren.