Deel dit artikel op social platform

VUURavond voor vrouwen in Eemdijk

 

Op zaterdagavond 19 november organiseren de christelijke vrouwenbewegingen Arise en Lume, in samenwerking met lokale vrijwilligers, een regionale VUURavond in Eemdijk.

Rond het vuur en een open Bijbel willen Arise en Lume vrouwen inspireren en bemoedigen in het leven en delen van hun geloof. Tijdens de VUURavond zijn er inspirerende sprekers en wordt er samen gezongen, gedeeld en gelachen.

De VUURavond is gericht op vrouwen en deelname is gratis. Aanmelden is wel noodzakelijk (vanwege gelimiteerde capaciteit van de locatie) en kan via www.arise.to/arise-lume-vuur-event. Er is nog voldoende plek, dus trommel wat vriendinnen bij elkaar of meld je bijvoorbeeld aan met je buurvrouw of zus. Ook kun je je gerust alleen opgeven, er is volop ruimte voor ontmoeting. Wim en Elles Boelhout van B&B Het Goede Leven (Eemdijk 79a) hebben hun buitenruimte beschikbaar gesteld voor dit mooie evenement. De avond start om 18.00 uur en eindigt rond 21.00 uur.

Lokaal en tegelijk landelijk

Deze VUURavond maakt onderdeel uit van een landelijk VUUR Event van Arise en Lume waarbij op vijf plekken in Nederland regionale VUURavonden worden georganiseerd.

Meer informatie over dit initiatief en de organisatoren is te vinden op www.arise.to of www.wijzijnlume.nl.