Search
16°C
Deel dit artikel op social platform

Wie wint de eerste Smaakvol Spakenburg-bokaal?

Samen SPKNBRG is op zoek naar teams die het ‘tegen elkaar opnemen’ voor de eerste Smaakvol Spakenburg-bokaal. Als je van barbecueën en gezelligheid houdt, is dit je kans!

Het Spuiplein wordt vrijdag 28 juni van 16.00 uur tot 21.00 uur omgetoverd tot een barbecuewalhalla! Vol lekker eten, drinken, workshops en demonstraties. Maar vooral veel gezelligheid!

BBQ liefhebbers stellen zelf een team samen (maximaal vier personen) en zorgen voor een leuke barbecueplek met gezellige aankleding, bijvoorbeeld een tent. Samen met een werkbank, barbecuegereedschap, kruiden, rubs en natuurlijk een barbecue. Als deelnemers zelf niet over een barbecue beschikken, kan deze ook worden geregeld door de organisatie.

Met de wedstrijd zijn mooie prijzen te winnen, maar uiteraard is meedoen al superleuk en de titel al goud waard! Opgeven kan door een mail te sturen naar info@spakenburg.nl of via de link op de website spakenburg.nl. Na inschrijving wordt contact opgenomen over de inkoop van het hoofdingrediënt en worden verdere afspraken gemaakt.

Meer informatie in de woensdageditie van 29 mei 2024.