Search
19°C
Deel dit artikel op social platform

Zomermarkt in Beleeftuin van De Haven

Dinsdag 9 juli is in de Beleeftuin van Zorg- en Wooncentrum De Haven een groots opgezette zomermarkt. De markt is tussen 10.00 en 16.30 uur voor iedereen toegankelijk. De opbrengst van de markt wordt gebruikt voor het welzijn van de bewoners van De Haven.

In de tuin, die toegankelijk is via de hoofdingang van De Haven, staan diverse kramen opgesteld. U kunt snuffelen tussen handwerkartikelen, curiosa en boeken. Er is een kraam met cadeauartikelen, waarmee we goede doelen steunen. Een bloemenkraam zorgt voor een mooi aanbod aan prachtige boeketten.

Voor de kinderen blazen we een springkussen op en ze kunnen spelen in de zandbak van de tuin. Met het invullen van de in de tuin uitgezette puzzeltocht, kunt u een prijsje winnen, evenals bij de lotenverkoop.

Op het terras voor de Brasserie kunt u genieten van een drankje en iets gebruiken van de menukaart. In de tuin worden poffertjes gebakken, broodjes schepzalm aangeboden en is een ijsje verkrijgbaar. Een draaiorgel en een accordeonist zorgen afwisselend voor een vrolijke noot.

Kortom, alle ingredi├źnten voor een gezellige markt zijn aanwezig, waarin het ontmoeten van de bewoners centraal staat. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 16.30 uur.