Deel dit artikel op social platform

Open dag voestalpine Automotive Components Bunschoten

 

voestalpine Automotive Components Bunschoten opent zaterdag 15 april zijn deuren voor de Tech Experience Day.

Een interactieve open dag waar bezoekers kunnen zien en ervaren hoe van een rol staal een motorkap, zijdeur of achterklep wordt gemaakt. Tijdens deze dag ontdek je de toekomst van de auto-industrie en maak je kennis met de meest innovatieve technologie├źn, zoals Virtual Reality en cobots. De Tech Experience Day is voor iedereen van jong tot oud die interesse heeft in auto’s, techniek of staal.

Of je nu een technische opleiding volgt, overweegt om te werken in de techniek of simpelweg een hart hebt voor techniek, deze dag biedt voor elk wat wils. Naast het ontdekken van de high tech productieomgeving, zijn de nieuwste modellen auto’s en trucks van de klanten van voestalpine Automotive Components Bunschoten te bewonderen.

Op het Experienceplein zijn verschillende activiteiten, zoals het maken van je eigen carrosserie, een robot programmeren, zelf energie opwekken en een radiografische jeep besturen. Op de banenmarkt vertelt het bedrijf over vacatures, stageplaatsen, en de opleidingsmogelijkheden in vakgebieden, zoals lassen en robotica.

,,We zijn verheugd om onze deuren te openen en iedereen te laten zien wat voor fantastisch bedrijf wij zijn”, aldus Lot Aarts van voestalpine Automotive Components Bunschoten.

Mis deze kans niet om samen met je hele familie of gezin een leuke dag te beleven en tegelijkertijd de toekomst van de auto-industrie te ontdekken en je technische interesse en vaardigheden te verbeteren.

De Tech Experience Day | Open Dag is gratis toegankelijk en aanmelden is niet nodig. Kom langs bij voestalpine Automotive Components Bunschoten op zaterdag 15 april, van 09.00 tot 15.00 uur, op het adres Amersfoortseweg 9 in Bunschoten.

,,We kijken ernaar uit jou te ontmoeten tijdens de Tech Experience Day!”