Betaalmogelijkheden

Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Elke manier van betalen is bij ons veilig.

1) iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en makkelijk online betalen. Je rekent af via de vertrouwde online betaalomgeving van je bank.

• Betalen kan gelijk en is eenvoudig. Je hoeft je niet te registeren.
• Je kunt iDEAL gelijk gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of van Lanschot Bankiers.
• Betalen met iDEAL is altijd gratis.

2) Creditcard
Je kunt je bestelling ook betalen met de volgende creditcards: VISA, MasterCard en American Express. Het bedrag wordt gereserveerd en afgeschreven nadat het artikel is verzonden. Om je gegevens te beschermen worden deze gecodeerd verstuurd via SSL-servers.

3) Bancontact
Met Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders veilig en makkelijk online betalen. Je kunt Bancontact vergelijken met de iDEAL van België.

4) PayPal
PayPal is een wereldwijd betaalsysteem. Je betaalt met je bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening. Om gebruik te kunnen maken van PayPal moet je je eerst aanmelden met een e-mailadres. Vervolgens koppel je creditcard of bankrekening aan de PayPal-rekening. Wil je dit liever niet? Dan kun je er ook voor kiezen om PayPal niet aan je rekening te koppelen en zelf saldo op je PayPal account te zetten.

5) VVV Cadeaukaart
Je kunt je bestelling betalen met een VVV Cadeaukaart. Kies bij de betaalwijze voor ‘Giftcards’. Nadat je klikt op ‘Bestelling afronden’ verschijnt er een nieuw scherm waar je het 19-cijferige kaartnummer en de pincode (die zich onder de kraslaag op de achterkant van de kaart bevindt) dient in te vullen. Is je orderbedrag hoger dan het tegoed op de VVV Cadeaukaart? Dan kun je het resterende bedrag met iDEAL bijbetalen.