Deel dit artikel op social platform

Aftrap van Nationale Sportweek

 

Vandaag is de start van de Nationale Sportweek! Ook in de gemeente Bunschoten wordt de Nationale Sportweek georganiseerd.

Tijdens de Nationale Sportweek is het de bedoeling dat we zoveel mogelijk gaan sporten. Want sporten is niet alleen leuk en gezellig, maar ook nog eens heel goed voor je gezondheid. Tijdens de Nationale Sportweek worden beweegchallenges gehouden op scholen en worden meerdere sportmiddagen georganiseerd waar iedereen aan kan deelnemen.

Op vrijdag 16 september wordt om 15.30 uur gezamenlijk afgetrapt op het Fitpark (Aralveldje). Tijdens deze openingsmiddag zijn meerdere verenigingen tot 17.30 uur aanwezig met leuke beweegactiviteiten.

Daarnaast wordt op woensdag 21 september van 15.30-17.30 uur de dag van Grenzeloos Actief georganiseerd. Dit vindt plaats bij het skatepark (veldje bij ‘t Kruisrak). Hier worden activiteiten georganiseerd door verenigingen in het kader van uniek sporten. Dit houdt in: sporten voor mensen met een hulpvraag. Maar iedereen is welkom!

Op vrijdag 23 september vindt van 15.30-17.30 uur de Jeugdfonds Sport- en Cultuurdag plaats bij ‘t Kleine Zeetje. Tijdens deze dag dag organiseren meerdere verenigingen beweegactiviteiten. Het¿Jeugdfonds Sport¿&¿Cultuur¿maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen die financiële ondersteuning nodig hebben, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit.

,,Hopelijk zien we jou bij de sportmiddagen en kom jij samen met ons bewegen tijdens de Nationale Sportweek!”