Search
17°C
Deel dit artikel op social platform

Agilitas houdt na vele jaren weer fancy fair

Zaterdag 9 september is er fancy fair bij Agilitas.

Voor het touwtrekken zoekt Agilitas nog enthousiaste teams (maximaal zes personen) die een sloepvaart voor tien personen van Jachthaven Nieuwboer willen winnen!

Van 10.00 tot 17.00 uur zijn er voor alle leeftijden allerlei activiteiten in en om het gebouw van Agilitas. Zo is er kleedjesmarkt en Nijntje gym voor de peuters en kleuters, kunnen kinderen een stempelkaart kopen voor verschillende activiteiten en als deze vol is een cadeautje grabbelen. ,,Ook zullen er leuke demonstraties te zien zijn van onze turn-, dans- en trampolinegroepen.”

Er zijn ook leuke prijzen te winnen deze dag. Zo kun je lootjes kopen waarmee je elk uur leuke prijzen kunt winnen. Blijf je het langst hangen bij het spijkerbroekhangen dan win je een spijkerbroek van Freewear (categorie kinderen en volwassenen). Ook is er een hogehakkenrace en touwtrekken.

Doe mee en win!

Trommel je collega’s of je allerleukste buren op en schrijf je in! Inschrijven kost € 25,-, dit is inclusief een drankje voor het hele team! ,,Verder zoeken wij nog enthousiaste dames voor de hogehakkenrace. Wie wil er nou niet lekker een paar hakken uitzoeken bij Heek Schoenen? Inschrijven kost € 5,- per persoon, dit is inclusief een drankje!” Aanmelden kan via 06-12334175.

Voor degenen die geen zin hebben in een activiteit maar wel van gezelligheid houden, is er een buitenterras met dj, waar je lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. ,,We hopen er met elkaar een gezellige dag van te maken!”

Programma

10.00-14.00 uur: kleedjesmarkt

10.00-11.00 uur: Nijntje-gym

11.30-12.00 uur: demonstratie turnen

12.00-13.00 uur: demonstratie dansen en trampoline

14.00 uur: hogehakkenrace

15.00 uur: touwtrekken

16.00 uur: Bekendmaking winnaars spijkerbroekhangen en lootjes