Terug
Deel dit artikel op social platform

Bunschoters staan te popelen om te kunnen padellen

Het aantal aanmeldingen voor de welkomstactie bij Eemslag Tennis & Padel Bunschoten heeft alle verwachtingen overtroffen. Vanwege dit succes heeft de vereniging besloten om deze actie – spelen van september tot en met eind dit jaar, inclusief een clinic voor padel – stop te zetten. Een ‘gewoon’ lidmaatschap aanvragen is overigens nog wel mogelijk.

Bij Eemslag Tennis & Padel Bunschoten wordt de laatste hand gelegd aan de vijf nieuwe padelbanen. Vanaf september kan daarop gespeeld worden, naast de acht tennisbanen buiten en de vier binnenbanen.

Om de komst van de padelbanen te vieren, besloot de vereniging een welkomstactie te organiseren: van september tot 1 januari 2024 lid worden voor een gereduceerd tarief, inclusief een padelclinic en welkomstdrankje.

,,Nou, dat hebben we geweten”, zegt voorzitter Tjitse Offinga. ,,In zeer korte tijd is het aantal nieuwe leden met meer dan tweehonderd toegenomen. Dat is een ongekend succes en toont dat we met de komst van padelbanen in ons dorp veel mensen een plezier doen.” De stop op de actie heeft alles te maken met het organiseren van de padelclinics die bij de welkomstactie horen. ,,We hebben daarin de grens bereikt op organisatorisch vlak.”

Wachtlijst

aanstaande?

De voorzitter benadrukt dat ‘gewoon’ lid worden nog steeds mogelijk is. ,,Met de nadruk op nog wel. Want als het aantal nieuwe leden in dit tempo blijft doorgroeien, kunnen we op een punt komen dat we met wachtlijsten moeten gaan werken, omdat we dan de maximale capaciteit bereiken.”

Zijn advies: ,,Wil je een potje padel of tennis spelen? Word dan nog snel lid. Er zijn inmiddels tal van padelverenigingen in Nederland met jarenlange wachtlijsten die kunnen oplopen tot wel zes jaar. Dus als je niet wilt mis slaan, meld je dan nog snel aan via de website van De Eemslag en verzeker je van een plek op onze padel- en tennisbanen.”