Deel dit artikel op social platform

De Gunst en IJsselmeervogels nemen na dit seizoen afscheid van elkaar

 

IJsselmeervogels en hoofdtrainer Gert Peter de Gunst nemen na afloop van dit seizoen afscheid van elkaar. De oefenmeester uit Zwolle heeft in een gesprek met de technische commissie aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

De Gunst stapte tijdens het seizoen 2021-2022, na acht seizoenen PEC Zwolle, over naar IJsselmeervogels. Hij volgde Volendammer Berry Smit op, die eind september 2021 per direct zijn taken neerlegde.

De technische commissie op de clubwebsite over het aanstaande vertrek van De Gunst: ,,Gert Peter is vorig jaar onder moeilijke omstandigheden ingestapt als trainer bij onze club. We hebben veel respect voor het feit dat hij deze uitdaging midden in het seizoen is aangegaan. Datzelfde respect is er voor de inzet van Gert Peter en zijn staf om na onze moeizame start in dit seizoen tot betere resultaten te komen. We zien wat dat betreft een positieve ontwikkeling en we gaan ervan uit dat we deze ontwikkeling kunnen omzetten in een betere positie op de ranglijst.”