Search
19°C
Deel dit artikel op social platform

Eemdijk bevestigt suprematie in Vierde Divisie B

Op Eemdijk lijkt dit seizoen geen maat te staan in de Vierde Divisie B. Naaste concurrent SC Genemuiden werd op sportpark De Wetering het laatste sprankje hoop op de titel ontnomen. De Diekers wonnen deze ‘topper’ met 3-4.

Eemdijk startte goed en nam dankzij een fraaie treffer van Argjend Selimi een 0-1 voorsprong. Na een twintigtal minuten was Eemdijk het even kwijt en kwam de thuisclub op gelijke hoogte. Maar vlak voor de pauze kwamen de gasten weer op voorsprong door een treffer van Franslyn Nsingi en gingen ze met een lekker gevoel naar de thee.

Toen Selimi met een wonderschone treffer de 1-3 produceerde leek het pleit beslecht, maar weer richtte Genemuiden zich nog een keer op en kwam op 2-3. Na de 2-4 van Jesper van Dalen leek het pleit beslecht. Genemuiden kwam echter nog een keer dichterbij , maar verder liet het elftal van Willem Romp de gastheren niet komen.

Met een voorsprong van dertien punten en nog acht duels op de rol is de strijd gestreden. Of Eemdijk moet het de komende weken helemaal kwijt raken, maar dat lijkt onwaarschijnlijk.