Deel dit artikel op social platform

Eemdijk heeft wintertitel voor het grijpen

 

Eemdijk staat er goed voor in de Vierde Divisie B. Morgen kunnen de groenen al de wintertitel pakken, al hoopt men natuurlijk aan het eind van het seizoen bovenaan te staan.

De formatie van Willem Romp heeft zeven punten voorsprong op nummer 2 DHSC, die de koploper morgen ontvangt op Sportpark Wesley Sneijder in Utrecht. De tegenstander zal er alles aan doen om het gat te verkleinen. Eemdijk-topscorer Yannick Bouw verwacht een duel op het scherp van de snede.

Op de Westmaat staat een ‘degradatietopper’ op het programma. IJsselmeervogels en Scheveningen hebben slechts 14 punten bijeengesprokkeld. De rooien verloren de laatste twee duels en zien de rode streep dichterbij komen. Een overwinning op de ‘Schollenkoppen’, die de laatste twee duels ook onderuit gingen, is dan ook zeer gewenst.

Spakenburg gaat op bezoek bij nummer 3 HHC Hardenberg. Bij de blauwen was tegen Rijnsburgse Boys het spelplezier weer terug. Ondanks een man minder vanwege een rode kaart, was Spakenburg de betere ploeg en pakte verdiend een punt. Uit bij HHC zou dat geen slecht resultaat zijn, maar Chris de Graaf neemt daar op voorhand geen genoegen mee.

Het volledige programma:

TWEEDE DIVISIE

14.30 uur

Jong Sparta – Excelsior M.

HHC Hardenberg – Spakenburg

15.00 uur

IJsselmeervogels – Scheveningen

Rijnsburgse Boys – Jong Volendam

AFC – OFC

15.30 uur

Katwijk – FC Lisse

Koninklijke HFC – Kozakken Boys

TEC – Noordwijk

18.00 uur

De Treffers – Quick Boys

VIERDE DIVISIE

14.00 uur

DHSC – Eemdijk

14.30 uur

Huizen – Buitenpost

AVV Swift – Ajax

14.45 uur

DETO – AZSV

15.00 uur

HZVV – SC Genemuiden

Flevo Boys – SDV Barneveld

CSV Apeldoorn – Berkum

d’Olde Veste – WV-HEDW