Search
6°C
Deel dit artikel op social platform

Eemdijk strikt aanvaller Jordy Hilterman

Eemdijk is erin geslaagd aanvaller Jordy Hilterman aan zich te binden. De aanvaller, momenteel uitkomend voor Rijnsburgse Boys, tekent een contract voor één jaar op sportpark De Vinken.

Namens de technische commissie geeft Jan van Twillert uitleg over het proces van de totstandkoming van de samenwerking tussen Eemdijk en Hilterman. ,,Toen Jordy bij Rijnsburgse Boys aangaf na dit seizoen te vertrekken, hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en hem benaderd. En eigenlijk vanaf het eerste moment voelde dat goed. Jordy was op zoek naar een warme club, waar hij weer lekker kon gaan voetballen en wij waren op zoek naar een speler met ervaring op hoger divisieniveau.”

Naast het aantrekken van Justin van Groen en Sven Deen en het verlengen van Yannick Bouw en Jesper van Dalen was er nog één plek voor een speler van buiten de dorpsgrenzen over in de selectie van hoofdtrainer Willem Romp. Met het aantrekken van Hilterman, betekent dit dat Franslyn Nsingi, die zijn contract niet wilde verlengen, na dit seizoen vertrekt bij Eemdijk.