Terug
Deel dit artikel op social platform

Een vierde plaats voor Isa op het NK springen

Afgelopen weekend is Isa Neijman met haar pony Master vierde geworden tijdens de KNHS kampioenschappen. De kampioenschappen vonden plaats op zaterdag 26 augustus in Ermelo.

Onderstaand een deel van het verslag wat Isa op haar Instagramprofiel plaatste.

,,Vandaag was het dan eindelijk zover! De outdoorkampioenschappen! Het was vroeg op vanmorgen, maar toen mama mij wakker maakte en vroeg of ik er klaar voor was, zat ik meteen rechtop in mijn bed! Hier heb ik de hele zomer naartoe geleefd! Eenmaal aangekomen op het hippisch centrum hebben we Master in zijn stal gezet! Nog even snel wat eten en parcours verkennen!

Het parcours was heel logisch mooie bochtjes en lijntjes en ook de barrage was gewoon op volgorde van 4 tot 9. Erg fijn zo’n parcours, zeker met al die zenuwen die toch echt wel op kwamen spelen. Hop terug naar Master, langzaam opzadelen en gaan inrijden! Master voelde goed, ik had alle controle! Nog één keer inademen, teugels op maat nemen en gaan!

Ik sprong het beste parcours dat ik ooit had gesprongen! Het klopte allemaal! Ik kreeg een 8,8 en 7,5 als stijlpunten! Wauw, zoveel punten heb ik nog nooit gehad! Alle zenuwen vielen van mijn schouders af een flinke ontlading wat er in dikke tranen uitkwam! Wat was ik trots!

Op naar de barrage, hier was ik iets slordiger ik ben iets te snel mijn parcours gaan springen waardoor ik wat ritme verloor. Dit keer een 7,5, 8 en 7,5 aan stijlpunten! Dit leverde ons een vierde plek op!”, aldus Isa.