Deel dit artikel op social platform

Eindelijk weer eens een gewoon toernooi voor Boulamis

Op woensdag 2 maart werd bij Boulamis het ‘Wouter de Graaf bakt gezelligheid-toernooi’ gespeeld met 31 teams uit heel Nederland. Zo was er een grote delegatie uit Schoorl en teams uit Almere, Tiel, en Coevorden. Maar natuurlijk ook veel teams van de eigen vereniging.

Marloes ter Haar

Het was helaas nog net iets te fris om buiten te spelen. Zonder de coronabeperkingen was de Boulamis-kantine weer eens lekker druk en gezellig. Er werden spannende partijen gespeeld en het viel op dat zelfs de nieuwe leden van Boulamis een aardig partijtje speelden tegen oude rotten. Rond 17 uur kon de balans worden opgemaakt. Waar Schoorl de afgelopen jaren bijna alle belangrijke prijzen meer naar huis nam, waren het na het team Cor Kooij en Piet Berger met de hoofdprijs nu twee teams van Boulamis die met een gelijke score een gedeelde tweede plek konden opeisen, namelijkGerard en Hille van Ouwerkerk en Jaap de Graaf met Wout Heinen.

De winnaars gingen naar huis met zeer rijkelijk gevulde kipschotels en rollades van het Grillpaleis. De hoofdsponsor, Wouter de Graaf Bakeries, had voor iedere speler en vrijwilliger een tas met een koekassortiment.