Search
6°C
Deel dit artikel op social platform

IJsselmeervogels en Spakenburg willen met goed gevoel naar derby

 

Volgende week staat de derby op het programma, maar eerst treffen IJsselmeervogels en Spakenburg nog respectievelijk FC Lisse en De Treffers. De rooien en de blauwen willen met een goed gevoel naar de derby.

IJsselmeervogels lijkt na een dramatische start van het seizoen zich enigszins te herpakken. Tegen Kozakken Boys werd na negen duels zonder zege weer een overwinning geboekt. De rooien staan op de zestiende plaats in de Tweede Divisie. Bij een overwinning op FC Lisse, dat de laatste drie competitiewedstrijden verloor, gaan de rooien over de Bollenstreek-club heen.

Spakenburg gaat op bezoek bij De Treffers dat zo goed presteert in Tweede Divisie. De Groesbeekse formatie, die vorig seizoen het heel moeilijk had, gaat samen met Quick Boys aan kop. Spakenburg verloor de laatste competitiewedstrijd met 2-0 van AFC en heeft derhalve wat goed te maken. Bij verlies komen de onderste plaatsen weer in zicht.

Eemdijk doet goed mee in de Vierde Divisie. De groenen staan één punt achter op koploper AVV Swift en willen de druk houden op de Amsterdammers. Dan moet in de streekderby wel worden gewonnen van SDV Barneveld dat de voorlaatste plaats bezet. De laatste drie duels gingen verloren voor de Barnevelders, maar Eemdijk moet waken voor onderschatting.

Het volledige programma:

TWEEDE DIVISIE

14.30 uur

Excelsior M. – Katwijk

HHC Hardenberg – Koninklijke HFC

OFC – Noordwijk

15.00 uur

IJsselmeervogels – FC Lisse

Quick Boys – Scheveningen

Rijnsburgse Boys – Jong Sparta

15.30 uur

TEC – Kozakken Boys

18.00 uur

De Treffers – Spakenburg

Zondag 15.00 uur

AFC – Jong Volendam

VIERDE DIVISIE

14.00 uur

DHSC – Berkum

14.30 uur

Huizen – CSV Apeldoorn

WV-HEDW – SC Genemuiden

14.45 uur

DETO – Ajax

15.00 uur

HZVV – AVV Swift

SDV Barneveld – Eemdijk

Flevo Boys – AZSV

d’Olde Veste – Buitenpost