Deel dit artikel op social platform

IJsselmeervogels haalt spits op bij blauwe buurman

Robin Eindhoven verruilt komend seizoen het blauw van Spakenburg voor het rood van IJsselmeervogels. De 24-jarige spits tekent een tweejarig contract bij de huidige nummer 16 van de Tweede Divisie.

De aanvaller kwam in oktober 2019 terecht bij Spakenburg en verdiende door zijn goede spel een profcontract bij Telstar. Na een teleurstellend half seizoen keerde hij weer terug bij de blauwen. Eindhoven wist daarna geen vaste waarde meer te worden bij Spakenburg en moet het met invalbeurten.

De technische commissie over de komst van Eindhoven: ,,Toen ons bekend werd dat Robin zijn avontuur bij Spakenburg zou eindigen, hebben we direct gehandeld. Robin is een snelle, technisch vaardige en kopsterke spits die volgens ons het best tot zijn recht komt in een tweespitsensysteem. We hebben veel vertrouwen dat hij past in het technische en tactische plaatje van komend seizoen. Hij heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging, er was van beide kanten een goed gevoel en we verwachten dat zijn grote potentieel bij ons weer tot wasdom kan komen. Robin heeft in ieder geval laten weten erg blij te zijn bij de Vogels te tekenen.”