Deel dit artikel op social platform

IJsselmeervogels moet aan de bak tegen Noordwijk

 

Een ongeïnspireerd IJsselmeervogels leed vorige week een beschamende nederlaag tegen Jong Volendam. In plaats van aansluiting met de middenmoot komen nu de onderste plaatsen weer in zicht. De formatie van Gert Peter de Gunst zal tegen Noordwijk aan de bak moeten.

Noordwijk bezet in de Tweede Divisie de zevende plaats en staat daarmee keurig in de middenmoot. De ploeg verloor de laatste twee duels. Dat waren wel wedstrijden tegen nummer 2 De Treffers en koploper AFC. De zes wedstrijden daarvoor leverden veertien punten op. IJsselmeervogels heeft het de laatste jaren vaak lastig tegen Noordwijk.

Spakenburg won de eerste wedstrijd onder de nieuwe trainer Chris de Graaf. TEC werd met 3-0 geklopt. De blauwen willen nu een serie neerzetten. Tegenstander zaterdag is Rijnsburgse Boys dat op de zesde plaats staat met slechts vier punten achterstand op koploper AFC. De ‘uien’ zijn in competitieverband al zeven wedstrijden ongeslagen.

Eemdijk neemt het zaterdag op tegen Flevo Boys. De formatie van trainer Willem Romp schiet met scherp. De laatste vier duels kwam de teller niet onder de vijf treffers. Flevo Boys kan een zware middag verwachten op De Vinken, maar Eemdijk zal moeten waken voor onderschatting. De Emmeloorders bezetten in de Vierde Divisie B de dertiende plaats.

Het volledige programma:

TWEEDE DIVISIE

14.30 uur

Noordwijk – IJsselmeervogels

Scheveningen – De Treffers

FC Lisse – HHC Hardenberg

OFC – Excelsior M.

15.00 uur

Quick Boys – AFC

Kozakken Boys – Katwijk

Spakenburg – Rijnsburgse Boys

15.30 uur

Jong Volendam – TEC

17.00 uur

Jong Sparta – Koninklijke HFC

VIERDE DIVISIE

14.30 uur

SC Genemuiden – DHSC

Ajax – WV-HEDW

AZSV – Huizen

Buitenpost – HZVV

Eemdijk – Flevo Boys

AVV Swift – CSV Apeldoorn

14.45 uur

Berkum – DETO

15.00 uur

SDV Barneveld – d’Olde Veste