Deel dit artikel op social platform

Martijn Kos vitaliteitsmanager Almere City

 

Martijn Kos is per 1 september gestart als vitaliteitsmanager bij Almere City. Hij wordt coördinator van het vitaliteitsprogramma De Fitste Club van Nederland.

Kos is bekend met vitaliteit en sportprogramma’s en ook met Almere City FC. Eerder werkte hij nauw samen met Almere City als salesmanager bij Club Pellikaan. Vitaliteit loopt als rode draad door de organisatie van Almere City. Sponsoren en supporters sporten al langer bij en via Almere City en nu wil de club ook de stad Almere met haar inwoners en bedrijven in beweging brengen.

Daarnaast wordt de nieuwe vitaliteitsmanager nauw betrokken bij Running Business; diverse sportactiviteiten die vanuit de club iedere doordeweekse vroege ochtend aan de businessclubleden worden aangeboden.

Kos kijkt uit naar de uitdaging: ,,Met mijn ervaring op het gebied van sport en bewegen ga ik me vol enthousiasme en energie inzetten voor de Fitste club van Nederland. Ik zie ernaar uit om de verbinding met de businesspartners en supporters verder te versterken op het gebied van vitaliteit, gezondheid en sport.”

Algemeen directeur John Bes is blij met de komst van Kos: ,,Al jarenlang faciliteren wij met succes sport en beweging voor onze stakeholders. Inmiddels neemt het aanbod dermate grote vormen aan dat de aanstelling van een vitaliteitsmanager nodig is om kwaliteit te blijven bieden en groei mogelijk te maken.”