Search
16°C
Deel dit artikel op social platform

Met Team M naar Alpe d’HuZes

Een groep Spakenburgers vertrekt vandaag naar Frankrijk om deel te nemen aan het evenement Alpe d’HuZes. Vier wandelaars en zes fietsers bedwingen daar op 6 juni de Alpe d’Huez zo vaak mogelijk om geld op te halen voor het KWF.

,,De letter M, van Team M, staat onder andere voor Moeders (er zijn in ons team opvallend veel moeders overleden aan kanker, Mariska (vrouw van Jan Bast is helaas overleden aan kanker), Mededogen (met kankerpatiënten), Mensgericht (anderen helpen), Machtig (de berg is enorm) en Mooi (wat we doen is mooi werk).”

Het afgelopen jaar kenmerkte zich door veel trainingsuren als voorbereiding op de grote dag, maar ook is er al veel geld opgehaald voor het goede doel. ,,Zo zijn we er als team bijzonder trots op dat wij bovenaan staan van alle deelnemende teams met het hoogste bedrag wat tot nu toe is opgehaald. Maar dat kenmerkt wellicht ook wel de Spakenburgse mentaliteit; buugeh! Als Team M zijn we dankbaar dat alle drie de voetbalclubs ons de gelegenheid hebben gegeven om ons te presenteren en hiermee het goede doel in het zonnetje te zetten. Maar ook is er een spinningmarathon en bingo georganiseerd waar geld mee is opgehaald. Maar ook individueel is er veel geld opgehaald door onze teamleden.”

Aanstaande zaterdag is er weer de Bunschoter Boeren- en Beestenboel en hier staat de Zalmsensatie van René Klarenbeek waar de bezoekers terecht kunnen voor een heerlijk broodje zalm of een hele zalmzijde. ,,De Zalmsensatie sponsort met de verkoop van de broodjes het goede doel en dat verdiend natuurlijk wel een beetje aandacht! Uiteraard zijn we er nog niet en is elke euro van harte welkom ten gunste van het goede doel. Honderd procent van het gedoneerde bedrag gaat naar de Kankerstichting. Door de QR-code te scannen (swipe op de foto) kan je alsnog een donatie overmaken; namens Team M enorm bedankt!”