Deel dit artikel op social platform

Mike van de Laar naar VVOG

 

Mike van de Laar speelt volgend seizoen op sportpark De Strokel. Hij tekent een contract voor twee jaar bij derdedivisionist VVOG uit Harderwijk.

Amersfoorter Van de Laar (30) verdedigt sinds 2010 de kleuren van IJsselmeervogels. Onlangs maakte de middenvelder, die ruim 300 wedstrijden voor de hoofdmacht van de Vogels speelde, bekend dat dit zijn laatste seizoen zou zijn bij tweededivisionist.

Mike over op de website van VVOG over zijn overstap: ,,Ik heb een geweldig mooie periode beleefd bij IJsselmeervogels, maar voelde ook dat de tijd gekomen was om een andere keuze te maken. Met een jong gezin en drukke baan werd het voor mij tijd om tot een betere balans tussen priv√©, werk en hobby te komen en ik denk dat VVOG daarin de juiste stap is. Ik volg de club al vrij lang, want Jeffrey Snijders is een maatje van me. Afgelopen seizoen heb ik nog bij VVOG – Eemdijk (3-2) gekeken en dat was een mooi spektakel. Jef en ik hebben altijd gezegd dat het mooi zou zijn als we nog eens samen konden spelen en dat wordt nu werkelijkheid. Ik kijk er in ieder geval naar uit!”