Search
19°C
Deel dit artikel op social platform

Mitch Maas wil weer op eigen benen staan en vertrekt bij Eemdijk

De wegen van Mitch Maas en Eemdijk scheiden na het huidige seizoen. De assistent-trainer van Willem Romp is sinds afgelopen jaar in het bezit van zijn UEFA A-diploma en hoopt komend seizoen elders op eigen benen te staan.

Jan van Twillert van de technische commissie: ,,Mitch kan elke club op amateurniveau trainen en het kriebelt bij hem weer om volledig verantwoordelijk te zijn voor een groep.” Maas zelf kijkt met een zeer goed gevoel terug op zijn tijd op sportpark De Vinken. ,,Bij Eemdijk trof ik een fantastische spelersgroep, staf en technische commissie die mij hebben geholpen mij verder te ontwikkelen als trainer. Mede daardoor heb ik begin 2023 mijn diploma gehaald. Nu is het tijd om weer op eigen benen te staan. Ik ben trots op de geweldige jaren bij Eemdijk met mooie prijzen als het kampioenschap en de beker en heb genoten van het ontwikkelen van de spelersgroep en de club.”

Eerder kondigde hoofdtrainer Willem Romp zijn vertrek aan bij Eemdijk. Hij gaat volgend seizoen aan de slag bij Sportlust ’46.