Deel dit artikel op social platform

Noordam Vermogensbeheer Eemslag Open 2022 van start

 

Komend weekend gaat het Noordam Vermogensbeheer Eemslag Open 2022 beginnen. Door corona kon het toernooi de afgelopen twee jaar niet doorgaan. Dit seizoen alles weer goed op gang gekomen bij De Eemslag en kunnen er ook weer toernooien worden gespeeld.

Er zijn dit jaar 225 deelnemers, verdeeld over verschillende onderdelen. Het Eemslag Open is hiermee een goed bezet tennistoernooi in de regio.

Dit jaar zijn er maar liefst 17 deelnemers in de hoogste categorie (herenenkel 3), waaronder de kampioenen van 2019 (Roeland Schriemer van TV ‘t Stort) en 2018 (Brent van Dorssen van LTV Flehite).

Van TV de Eemslag doen drie spelers mee aan de HE3: Brian Duijst, Walter Varenkamp en Rogier Zwaan. Tevens zijn er ook vijf inschrijvingen voor de HD3 met onder andere de tennisleraar van De Eemslag, Jordy Littouw die samen met Wolbert Vedder speelt.

Elke avond vanaf 19.00 uur kan genoten worden genoten van leuke en spannende wedstrijden. Op www.eemslagopen.nl kunt u zien welke wedstrijden er zijn gepland en op welk tijdstip.