Terug
Deel dit artikel op social platform

Ondanks verbod toch uitsupporters

 

Ondanks dat supporters van Quick Boys zaterdag niet welkom waren bij IJsselmeervogels, slaagden er toch ongeveer 25 uitsupporters in binnen te komen aan de rode zijde van de Westmaat.

,,De beveiliging heeft ervoor gekozen niet in te grijpen, maar hen de wedstrijd bij te laten wonen en een oogje in het zeil te houden”, zegt secretaris Gerrit Kok. ,,Dit is in goede orde verlopen.”

Quick Boys-supporter Joost was één van hen en laat op Twitter richting de burgemeesters Melis van de Groep (gemeente Bunschoten) en Cornelis Visser (gemeente Katwijk) weten: ,,Er is geen enkele aanleiding om volgend jaar geen uitsupporters toe te laten bij wedstrijden tussen de clubs uit Katwijk en Spakenburg. Dit jaar ondanks het verbod zowel bij Spakenburg als bij IJsselmeervogels uit geweest.”

Hij heeft een gezellige middag op het terras gehad bij Spakenburg. ,,In de kantine geweest bij IJsselmeervogels waar genoeg Quick Boys-supporters waren en er gebeurt niks. Tijd om dit besluit tussentijds te evalueren en angst niet te laten regeren.”