Search
14°C
Deel dit artikel op social platform

Pascal Koelewijn naar A-selectie; contract Gerwin van de Groep opengebroken

Pascal Koelewijn maakte volgend seizoen deel uit van de A-selectie van IJsselmeervogels. De 20-jarige aanvaller tekent een contract voor twee seizoenen.

Aan het begin van dit seizoen keerde de aanvaller terug bij IJsselmeervogels na enkele jaren in de jeugd van Vitesse te hebben doorgebracht. Hij kwam bij de rooien dit seizoen tien keer in actie en vond daarin twee keer het doel. De aanvaller stond ook in de belangstelling van andere clubs, maar kiest voor een langer verblijf op de Westmaat.

De technische commissie brak daarnaast het contract van Gerwin van de Groep open. De 20-jarige verdediger ligt nu vast tot 2026. Van de Groep kende dit seizoen zijn doorbraak en kwam tot 28 optredens in de hoofmacht.

De TC is trots dat de twee Spakenburgse jongens komend seizoen in de A-selectie zitten. ,,Samen met Jordy Ruizendaal en Jaimy Schaap dragen zij bij aan een stukje identiteit die wij graag in ons eerste elftal zien. Met zowel Gerwin als Pascal verwachten we spelers te hebben die zich op de lange termijn tot sterkhouder zouden kunnen ontwikkelen, mits ze daar beiden in investeren en het geduld voor bewaren.”