Deel dit artikel op social platform

Pittig verlies Bunshot 1

Dat corona toch nog regelmatig roet in het eten gooit was afgelopen woensdag te merken voor Bunshot 4. Op het allerlaatst werd hun partij tegen Gispen uitgesteld naar deze week, waardoor alleen de mannen van het tweede team een thuiswedstrijd speelden. Vanavond belooft het met 5 thuiswedstrijden een drukke boel te worden in De Kuil. Alleen Bunshot 3 en Bunshot 5 spelen deze week uit.

De heren van Bunshot 1 togen donderdagavond vol goede moed richting Zeist voor hun tweede partij in poule A van de hoofdklasse. Arie van Diermen en Arjan de Graaf kwamen echter van een koude kermis thuis, want na de vier enkels en het dubbelspel keek het eerste team tegen een 5-0 einduitslag aan. Zowel Van Diermen als De Graaf konden slechts één game winnen tegen de huidige koploper. Vanavond kunnen de mannen weer vol aan de bak in de thuiswedstrijd tegen Almeerspin 1.

Bunshot 2 speelde woendagavond wederom een prima partij tegen het Utrechtse studentikoze Traiectum 1. Alleen Rob Boers verloor eenmaal, Bennie van Luit speelde foutloos en beide mannen pakten het punt uit de dubbel. De einduitslag, 4-1, zorgt er mede voor dat dit koppel de 3e klasse B aanvoert. Straks gaat het in deze poule verder met een thuiswedstrijd tegen Smash Woudenberg.

De 2-3 overwinning die Pieter en Rutger van de Vuurst donderdagavond bij Maarssen pakten, zorgt ervoor dat Bunshot 3, samen met Woerden en De Schans, met 10 punten uit drie wedstrijden gedeeld eerste staat. Spanning gegarandeerd dus in deze poule! Morgen spelen vader en zoon in deze 3e klasse A uit in Montfoort tegen De Schans 1.

Bunshot 4 zag hun thuiswedstrijd tegen Gispen 3 dus op het laatst verschoven naar vanavond. In de 3e klasse C staan George Reynolds en Evert Blotenburg op een 3e plek, het is echter wel oppassen geblazen, want het verschil met de nummer laatst is slechts 1 punt.

Eenmaal winst van Zeger van Twillert, tweemaal winst van Klaas Huijgen en winst in de dubbel zorgde voor een keurige 1-4 zege afgelopen week uit bij laagvlieger Reflex Maarn. Dit duo speelt morgenavond uit bij Maarssen 5, de nummer een na laatst uit de 5e klasse A.

Uit bij het Driebergse DTV Smash leverden Paul Jorritsma en Niels van den Broek een fraaie 1-4 winstpartij op. Bunshot 6 lijkt hier samen met Leerdam 6 om de prijzen te gaan spelen en ontvangt in poule C van de 6e klasse vanavond het Soester Overhees 4 in de Kuil.

Het zit Bunshot 7 niet mee. De 6e klasse F is een poule van vijf, waardoor er sowieso al twee wedstrijden minder op het programma staan en er zijn ook hier en daar wat wedstrijden verplaatst. Maar vanavond kan dit team eindelijk weer competitief de degens kruisen. HTTC 2, wat nog helemaal niet in actie is gekomen deze voorjaarscompetitie, maakt haar opwachting in De Kuil.