Search
6°C
Deel dit artikel op social platform

Schoolsportdag van start met spelcircuit

 

De 41ste editie van de Meerwaerde Schoolsportdag belooft vandaag een waar feest te worden voor jong en oud.

Het evenement, dat bekend staat als een jaarlijks hoogtepunt, verwelkomt alle basisschoolleerlingen uit de gemeente. Met een ochtendprogramma vol spelcircuit en een middag vol teamsporten, is er voor iedereen volop plezier en sportiviteit te beleven.

Het ochtendprogramma, dat om 8.45 uur van start gaat en om 11.40 uur eindigt, biedt een spelcircuit voor elke jaargroep vanaf groep 3. Hier strijden de verschillende jaargroepen tegen elkaar om gezamenlijk de meeste punten te behalen.

Het middagprogramma staat in het teken van teamsporten zoals de estafette, voetbal, touchrugby, lijnbal en matbal. Opnieuw wordt er per jaargroep gestreden voor de prijzen, maar het plezier hebben en samen sporten staat hierbij voorop.

Om het evenement nog toegankelijker te maken, zal het middagtoernooi digitaal te volgen zijn via de app Tournify. Alle wedstrijden voor voetbal, matbal, lijnbal en touchrugby zijn daar te vinden.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op www.deschoolsportdag.nl, waar ze de link naar de app kunnen vinden of de Tournify app downloaden in de appstore, zoekterm: Schoolsportdag 2023.

De Schoolsportdag belooft een onvergetelijke dag te worden, waar jong en oud kunnen genieten van sport, competitie en gezelligheid. ,,Kom naar sportpark De Vinken om de basisschoolleerlingen aan te moedigen.”