Search
15°C
Deel dit artikel op social platform

Spakenburg heet geschorste supporters weer welkom

Na een langdurig traject, waarin gemeente, politie en de vereniging hebben samengewerkt, is door het bestuur van Spakenburg besloten om de schorsingen van meerdere leden op te heffen.

,,Na uitvoerig beraad en meerdere gesprekken met de geschorste leden. Het intensieve traject en de welwillendheid van de leden om een nieuwe weg in te slaan maken dat wij als vereniging voldoende vertrouwen hebben in dit besluit.”

De betreffende leden komen met een excuusbrief richting de club, de leden, sponsors en het (oud)-bestuur:

‘Wij willen onze oprechte excuses aanbieden aan iedereen die gekwetst of geraakt is door onze acties uit het verleden. Het is nooit onze bedoeling geweest om persoonlijk mensen te kwetsen en daarbij onze mooie club te beschadigen. Dit is wel gebeurd en daarvoor nemen wij rekenschap. Wij hebben oprecht spijt van dit verleden en willen met dit verleden breken.

Wij hopen vanaf heden een nieuwe start te kunnen maken en gezamenlijk aan deze mooie club te bouwen. Wij begrijpen dat het vertrouwen teruggewonnen moet worden en zijn ervan bewust dat dit tijd nodig heeft.

In de toekomst willen wij ons ook meer gaan inzetten voor de club en wij zullen tijdens de zaterdagmiddagen op een positieve manier onze Blauwen aanmoedigen en zorgen voor een positieve sfeer.