Deel dit artikel op social platform

Spakenburg op zoek naar eerste zege

 

Spakenburg staat na twee wedstrijden nog op nul punten. Dat is niet waar de nieuwe trainer Patrick Loenen op gerekend had.

Zaterdag gaan de blauwen, overigens zonder de steun van eigen supporters, op bezoek bij Kozakken Boys. De Werkendammers begonnen de competitie goed met een 3-0 zege op Excelsior M., maar gingen de tweede wedstrijd met 4-0 onderuit tegen FC Lisse.

IJsselmeervogels heeft na twee wedstrijden drie punten. Na de 3-2 overwinning op OFC, volgde een zware nederlaag bij AFC (3-0). De rooien kwamen bovendien niet ongeschonden uit de strijd. Trainer Gert Peter de Gunst moet puzzelen wie hij zaterdag tegen De Treffers kan opstellen. De tegenstander behaalde de volle winst uit twee wedstrijden. In de eerste wedstrijd werd verrassend AFC verslagen (2-1), waarna ook Excelsior M. aan de zegekar werd gebonden (2-0).

In de Vierde Divisie kende Eemdijk een prima start. DETO, waarvan vorig seizoen twee keer het onderspit werd gedolven, werd getrakteerd op een 2-1-nederlaag. Zaterdag gaat de formatie van Willem Romp op bezoek bij CSV Apeldoorn dat de eerste wedstrijd met 4-1 onderuit ging tegen titelkandidaat Genemuiden.

Het volledige programma:

TWEEDE DIVISIE

14.30 uur

HHC Hardenberg – Quick Boys

FC Lisse – Excelsior M.

15.00 uur

IJsselmeervogels – De Treffers

Kozakken Boys – Spakenburg

Rijnsburgse Boys – OFC

15.30 uur

Katwijk – Scheveningen

Koninklijke HFC – Noordwijk

17.00 uur

Jong Sparta – Jong Volendam

Zondag 14.30 uur

TEC – AFC

VIERDE DIVISIE

14.00 uur

DHSC – Flevo Boys

14.30 uur

Huizen – WV-HEDW

Ajax – AZSV

AVV Swift – SC Genemuiden

14.45 uur

DETO – SDV Barneveld

Berkum – Buitenpost

15.00 uur

HZVV – d’Olde Veste

CSV Apeldoorn – Eemdijk