Search
16°C
Deel dit artikel op social platform

Spakenburg verlengt weer drie contracten

Spakenburg verlengt weer een drietal contracten. Dwayne Green, Nick Verhagen en Tom Noordhoff tekenden bij. Verhagen en Noordhoff verlengden met één seizoen en Green is minimaal nog tot 2026 speler van Spakenburg.

De 27-jarige Green speelt sinds de zomer van 2022 in het shirt van Spakenburg en was daarvoor actief voor RKC Waalwijk en FC Den Bosch. Dit seizoen startte Green elf competitiewedstrijden in de basis en scoorde daarin één keer.

De eveneens 27-jarige Verhagen speelt sinds de zomer van 2022 bij Spakenburg en droeg daarvoor jarenlang het shirt van Sportlust ’46. De rechtsback begon dit seizoen alle wedstrijden in de basis en scoorde inmiddels al drie keer.

De 28-jarige Noordhoff kwam afgelopen zomer over van FC Lisse. De middenvelder, die ook uitstekend uit de voeten kan als centrale verdediger, startte in de eerste wedstrijd van dit seizoen in de basis, maar raakte in deze wedstrijd geblesseerd. Inmiddels is hij alweer een aantal weken fit en speelde hij afgelopen zaterdag de tweede helft als centrale verdediger.