Deel dit artikel op social platform

Spakenburg voelt wind in de zeilen

 

Met drie competitiezeges op rij en bekerwinst gaat Spakenburg met veel vertrouwen op bezoek bij Scheveningen.

De ploeg van trainer Patrick Loenen voelt de wind in de zeilen. De blauwen zijn ondertussen opgeklommen naar de zesde plaats in de Tweede Divisie. Spakenburg heeft het vaak lastig tegen de huidige nummer vijftien van de Tweede Divisie. De tegenstander wist dit seizoen nog maar éen keer te winnen. Thuis tegen Kozakken Boys werd het 2-1. De drie nederlagen waren tegen de topploegen Katwijk, HHC en HFC.

IJsselmeervogels heeft dit seizoen zijn draai nog niet weten te vinden. De ploeg van trainer Gert Peter de Gunst bezet de voorlaatste plaats in de Tweede Divisie en kan na nieuw verlies zomaar hekkensluiter worden. Deze week volgde ook bekeruitschakeling tegen Hoek. Vandaag komt Katwijk op bezoek en is het alle hens aan dek. De regerend amateurkampioen bezet momenteel de vierde plaats met vijf punten achterstand op de verrassende koploper De Treffers. Vorige week werd het tussen deze ploegen 0-0. Katwijk hoefde in zes duels nog maar drie tegentreffers te incasseren.

Eemdijk pakte vorige week tegen nummer laatst Berkum in blessuretijd de drie punten. De formatie van Willem Romp bezet daardoor een gedeelde eerste plaats in de Vierde Divisie. AVV Swift, Ajax en DHSC hebben ook negen punten. Vandaag nemen de groenen het thuis op tegen AZSV dat op de elfde plaats staat. De tegenstander heeft moeite het net te vinden (slechts twee goals), maar met twee tegentreffers zit het verdedigend wel goed.

Het volledige programma:

TWEEDE DIVISIE

14.30 uur

Excelsior M. – Rijnsburgse Boys

Noordwijk – Jong Volendam

Scheveningen – Spakenburg

15.00 uur

IJsselmeervogels – Katwijk

Quick Boys – FC Lisse

AFC – Jong Sparta

OFC – Kozakken Boys

15.30 uur

TEC – HHC Hardenberg

18.00 uur

De Treffers – Koninklijke HFC –

VIERDE DIVISIE

14.00 uur

DHSC – Huizen

14.30 uur

SC Genemuiden – Buitenpost

Eemdijk – AZSV

WV-HEDW – AVV Swift

15.00 uur

HZVV – Ajax

SDV Barneveld – Berkum

Flevo Boys – DETO

d’Olde Veste – CSV Apeldoorn