Deel dit artikel op social platform

Succesvolle wedstrijd voor leden de Gouden Adelaar

Lisanne van Twillert wist met overmacht beide proeven in de klasse B paarden te winnen met haar paard Horse-Sina. Zij behaalde hierbij maar liefst vijf winstpunten.

Marloes ter Haar

Christina Duijst behaalde in deze klasse twee keer een tweede plaats met in totaal vier winstpunten. Ook Maud Hamstra en Lianne van Houwelingen-Schaap waren erg succesvol in deze klasse. Maud behaalde in totaal drie winstpunten, Lianne werd in beide proeven beloond met twee winstpunten.

In de klasse B pony’s kwam Evlin Huijgen met Sammie Boy aan de start. Evlin behaalde in beide proeven twee mooie winstpunten.

In de klasse M2 paarden was er succes voor Esther Arissen met haar paard Hayke. Esther behaalde twee keer een tweede plaats en werd in beide proeven beloond met twee winstpunten. In de klasse L1 paarden behaalde Jacqueline Heek-de Graaf twee winstpunten. Al met al waren het weer een heleboel winstpunten.

Tijdens de volgende wedstrijd, op zaterdag 16 april, zullen de jongste ruiters en amazones aan de start komen tijdens de Paasbixie. Tijdens deze wedstrijd komen er kinderen aan de start in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. Wees welkom om deze jonge ruiters en amazones aan te moedigen op De Kronkels.