Deel dit artikel op social platform

Trainer Willem Romp bezig aan laatste seizoen bij Eemdijk

 

Eemdijk en hoofdtrainer Willem Romp nemen na dit seizoen afscheid van elkaar. De Utrechtse oefenmeester is dan vier seizoenen de eindverantwoordelijke voor het eerste elftal geweest.

,,Beide partijen hebben het gevoel dat dit het juiste moment is om afscheid van elkaar te nemen”, zegt bestuurslid technische zaken Jan van Twillert. ,,Het zegt ook veel over de verstandhouding die er is en die is ontstaan tussen Willem en de club. Willem is toe aan een nieuwe prikkel en wij willen weer op zoek naar een nieuw pareltje binnen het trainersgilde.”

De eerste twee seizoenen werden gekenmerkt door corona en niet afgemaakt. In zijn derde seizoen liep Romp promotie naar de Derde Divisie net mis. Dit seizoen bezet hij met Eemdijk na zes wedstrijden de derde plaats in de Vierde Divisie B.

Aan het einde van zijn tweede complete seizoen op De Vinken wil Romp met de schaal in handen staan, zegt Romp in de presentatiegids. ,,Dat verdriet na VVOG heeft daar ook mee te maken. Ik wil dat gewoon heel graag. Als ik hier vertrek, wil ik graag wat achterlaten. Het zou geweldig zijn als het lukt. Tegelijk weet ik hoe moeilijk dat is. Er komen best weer wat aardige clubs bij in onze afdeling. Het wordt een enorme uitdaging, maar we gaan we gaan er alles aan doen om weer mee te strijden om de bovenste plekken.”