Search
6°C
Deel dit artikel op social platform

Vierde nederlaag op rij voor Eemdijk

Eemdijk zit qua resultaten in een forse dip. Het elftal van Willem Romp leed de vierde nederlaag op rij in 2024 en zakt daardoor weg op de ranglijst.

Was het voetbal van de groenwitten de voorbije weken nog behoorlijk, tegen de ploeg uit de tapijtstad was ook dat onder niveau. De gasten lieten voetballend eveneens weinig zien, maar scoorden op het enige onderdeel waar het in voetbal echt om draait, een ruime voldoende. De gasten scoorden vier keer, verdeeld over beide helften.

Martijn Eenkhoorn opende het bal al in de 3e minuut. Berwout Beimers vergrootte de zorgen van de thuisclub zestien minuten later toen hij van grote afstand verwoestend uithaalde en doel trof. Eemdijk blafte wel enkele keren, maar bracht doelman Hidde Streutker niet echt in problemen.

De illusies die Eemdijk nog had op een resultaat, boorde Berwout Beimers vijf minuten na rust de grond in met zijn tweede treffer van de middag. Rutger Etten strooide tien minuten voor tijd nog meer zout in de wonden. De 1-4 van Jeffrey van den Dikkenberg kort voor tijd was fraai, maar enkel voor de statistieken.