Deel dit artikel op social platform

Voorzitter Eemdijk spreekt ambitie uit in presentatiegids

 

Eemdijk heeft voor aanvang van dit seizoen weer een presentatiegids uitgegeven. In samenwerking met De Bunschoter is een fraaie en gevarieerde gids gerealiseerd.

Gerben van de Mheen, lid van de sponsorcommissie van Eemdijk, overhandigde voor aanvang van het eerste competitieduel tegen DETO Twenterand (2-1 zege) het eerste exemplaar aan Arres Huijgen van hoofdsponsor Hubun Bodemvoeding. Op de foto werd hij geflankeerd door zijn drie zoons en een kleinzoon.

In deze gids komt ook voorzitter Menno Veldhuizen, zoals gebruikelijk, weer aan het woord: Veldhuizen: .,.Als voorzitter heb ik nog altijd ambities, als club hebben we die ook. De uitdaging is nog steeds om de stap naar de Derde Divisie te maken en een stabiele derdedivisionist te worden. Ik denk absoluut dat dit mogelijk is, omdat onze basis solide is. Er zit heel veel potentie in jonge spelers die het op de Westmaat net niet redden. Dat gecombineerd met vijf toppers van buiten biedt volop mogelijkheden dat doel te bereiken. Ik durf het gerust een realistische uitdaging te noemen. Mede doordat we qua randvoorwaarden heel veel clubs in de regio voorbijgestreefd zijn.”